2023. január 7., szombat

AZ AUTÓSISKOLA ÁRAIRÓL

 AUTÓSISKOLÁMBAN A 

- KRESZ tanfolyam díja  : 35.000 Forint. 

Ezért a díjért cserébe megkapod az e-learninges tananyagot, amivel otthonról tudsz tanulni. A tananyag végén pedig megkapod a vizsgára felkészítő tesztet is, a teljes tesztbankkal. . A tananyag fél évig lesz elérhető számodra . Amennyiben lejár a tananyagod hozzáférhetősége, de szeretnél még gyakorolni, tananyag hosszabbítást vásárolhatsz . Ezzel még további 1 hónapig lesz elérhető számodra a tananyagod. Ennek díja 5.000 Ft

Amennyiben tantermi oktatáson szeretnél részt venni, akkor ezt jelezd az iskola felé. Tájékoztatni fogunk a legközelebb induló tanfolyamról. Ennek díja megegyezik a online tananyag árával. A felkészüléshez tankönyvet biztosítok. 

- A vezetési órák díja 8000 Forint . Ezért az óradíjért vállalom, hogy hétköznap reggel 7 órától 17 óráig megtartandó óráimon részt vehetsz . A pótóráknak is ugyanez a díja . A forgalmi vizsga órája is vezetési órának számít . Egyedi igény szerint, a más időpontokban tartandó órák, díja megegyezés kérdése lehet. A vezetési órákat előre kell fizetni . Hitelben nem autózunk. !

- a kresz vizsgadíj 4600 Ft

- a forgalmi vizsga díja 11.000 Ft

A tanfolyami díjak tekintetében fontos, hogy csak az autósiskolánál lehet fizetni !

A Vöröskeresztes vizsga díja 18.500 Ft , a mit majd a Vöröskeresztnél kell befizetni