egy oldal azoknak akik szeretnének belelátni a járművezető képzés titkaiba,, azoknak akik szeretnének tanácsokat kapni a jogosítvány megszerzéséhez és a biztonságos közlekedéshez
www.jogsiring.hu
MEGTANULNÁL VEZETNI ? TUDSZ MÁR VEZETNI, ÉS SZERETNÉL JOGOSÍTVÁNYT IS ? VAN JOGSID DE MÁR EZER ÉVE NEM VEZETTÉL ! A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ ! GÉPJÁRMŰVEZETŐ SZAKOKTATÓ VAGYOK MÁR 24 ÉVE .

KERESS MEG ÉS MEGBESZÉLJÜK MIBEN SEGÍTHETEK !
70/ 631-72-31

2012. augusztus 18., szombat

Baleset a 44-s úton ma. Tanulság :-(

Brutális baleset a 44-es főúton

Meghalt annak az autónak a vezetője, amelyik egy másik személygépkocsival ütközött reggel a 44-es számú főúton, Lakitelek közelében – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Brutális baleset a 44-es főúton
(MTI)
Az elsődleges adatok szerint a 68 éves sárszentlőrinci sofőr balra akart kanyarodni a főút 26-os kilométerénél a Parádi dűlő felé, amikor összeütközött a mögötte haladó kamiont előző másik járművel.
A karambolban a 68 éves férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopter érkezett érte, ám a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen meghalt. Utasát – egy nőt – és a másik autóban ülő két férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.
Az érintett útszakasz a mentés és a helyszínelés miatt fél 12-ig teljes útzár volt.
.